Nasihat Blogging

Jika kita bersikap jujur, kebanyakan nasihat blog adalah perkara yang sama yang anda boleh dapati di belakang kotak bijirin. Bukannya orang yang menulis nasihat itu mempunyai niat buruk. Mereka bermaksud dengan baik, tetapi mereka tidak suka mengakui mengapa blogging berfungsi untuk sesetengah orang dan tidak untuk sesetengah orang lain. Terdapat satu titik di mana anda bosan melihat orang bergelut dengan perkara blog ini.

Walaupun saya tidak mahu mengisytiharkan bahawa blog boleh menjadi perkara paling mudah di dunia, ia juga bukan yang paling sukar.

Terdapat tiada sebab mengapa ANDA tidak boleh membina sebuah blog yang menjana duit. Saya tidak bercakap tentang blog yang tidak baik. Saya bercakap mengenai blog yang menjana anda duit.

Jenis duit yang anda boleh buang di muka orang yang ragukan anda.

Jenis duit yang membantu menunjukkan dunia anda bahawa anda sentiasa menjadi orang yang hebat yang ada dalam fikiran anda.

Jadi siapa saya dan mengapa anda perlu mendengar saya? Nama saya Mohd Fadli dan saya tidak mempunyai sebab mengapa anda perlu mendengar saya.

Saya mula dan membina blog yang berjaya dalam beberapa rangkaian yang berbeza, tetapi seperti yang saya katakan di atas, sesiapa sahaja yang boleh melakukannya.

Luangkan masa anda untuk membaca blog ini untuk merasakan bagaimana perspeksi saya melihat blog.